Thunder lift

Erikois-
kuljetukset

Soita 0400 256 399

Erikoiskuljetukset yrityksille ja yksityishenkilöille

Thunder Lift tarjoaa kuljetuspalveluita sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Palvelemme kuljetusasiakkaitamme koko Suomen alueella. Nykyaikaisilla kuorma-autoillamme kuljetamme lavalla kaikkea, mikä kumipyörillä kulkee. Kuorma-automme on varustettu Hiab-nosturilla, jonka ulottuvuus on noin 32 metriä ja nostoteho 80-105 tm. Kuljetamme ja nostamme kuorma-auton kyytiin esimerkiksi tilaelementtejä, veneitä, kontteja ja pieniä mökkejä. Pisin yhtenäinen kappale, jonka voimme lavalla kuljettaa, on noin 16 m.

kuljetuspalveluihimme kuuluu esimerkiksi

  • Tilaelementit

  • Rakennustelineet

  • Veneen nostot ja siirrot

  • Isokokoiset kappaletavarakuljetukset

  • Erikoiskuljetukset

Erikoiskuljetukset

Hoidamme ammattitaidolla erikoiskuljetukset. Kuljetamme ylikorkeat, ylileveät tai ylipitkät kuljetukset turvallisesti ja suunnitelmien mukaisesti. Erikoiskuljetukset toteutamme tarvittaessa yhteistyössä muiden kuljetusalan yritysten kanssa.

Ammattitaitoiset kuljettajat

Kuljettajamme ovat ammattitaitoisia ja kokeneita ja heillä on usean vuoden kokemus erilasista nosto- ja kuljetustehtävistä. Kuljettajamme suoriutuvat hyvin vaativistakin erikoiskuljetuksista. Kuljettajillamme on vaadittava ADR-ajolupa vaarallisten aineiden kuljettamiseen.

Vaihtolavapalvelu

Tarjoamme vaihtolavojen vuokrausta asiakkaillemme pääasiassa Etelä-Karjalan alueella. Meillä on erikokoisia vaihtolavoja eri tarkoituksiin. Voit tilata meiltä vaihtolavan esimerkiksi taloyhtiön pihatalkoisiin tai rakennustyömaalle. Tuomme vaihtolavan paikan päälle sovitusti ja vuokra-ajan päätyttyä viemme sen pois. Tarvittaessa hoidamme vaihtolavan tyhjennyksen asianmukaisesti.

 

Soita ja kysy lisää vaihtolavapalvelusta 040 025 6399.

Luotettava kumppani

Thunder Lift – Thunder Korjaamopalvelut Ky on mukana Vastuu Groupin Luotettava kumppani -palvelussa, sillä haluamme osoittaa hoitavamme lakisääteiset velvoitteemme hyvin. Voit tarkistaa yrityksemme tiedot helposti Zeckit-palvelusta.

 

Ota yhteyttä